Üdvözöljük a Szuro-Trade Kft. honlapján

"Ha egy szokásos dolgot szokatlanul jól csinálsz, a világ felfigyel rád."
George Washington Carver

Duális képzés a Szuro-Trade cégcsoportnál

Cégcsoportunk mindig elkötelezett volt a fejlődés és újdonságok irányában. Több, mint 20 éve tartó sikerességét az is adta, hogy figyelemmel kísérte a változásokat és azokra igyekezett minél gyorsabban reagálni. Ilyen változás a képzési rendszerben megjelenő duális képzési forma, melyet hasznosnak ítélünk. Ezt az is bizonyítja, hogy csatlakoztunk ehhez a képzési formához. Célunk, hogy cégcsoportunk számára megtaláljuk azokat a leendő, szakmájuk iránt elkötelezett szakembereket, akikkel hosszú távú munkavállalói viszonyt tudunk kialakítani. Ennek érdekében cégcsoportunk növénytermesztéssel foglalkozó tagja a Kor-An '98 Kft. együttműködési megállapodást kötött duális képzésre a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézetével, azon belül is a mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki képzésre vonatkozóan. A megállapodás célja, hogy a hallgatók, a leendő szakképzettségüknek megfelelő munkahelyen, munkakörben összekapcsolják az elméleti és a gyakorlati ismereteket, fejlesszék a munkafolyamatokban a szakma gyakorlásához szükséges munkavállalói kompetenciákat, gyakorlati jártasságot szerezzenek az anyag-eszköz-technológia ismeretekben, valamint fejlesszék a munkafolyamatokban a személyi kapcsolatokat és az együttműködést, a feladatmegoldásokban az értékelő és önértékelő magatartást, továbbá innovációs készségüket.

A Kor-An '98 Kft. (Székhely: 4400 Nyíregyháza, Alsóbaduri u. 77.; Telephelye: 4516 Demecser, Székelyi u. 1.) 2017. március 1-től 2017. április 30-ig előzetes jelentkezést hirdet mindazok számára, akik a fent megjelölt szakon duális képzésben részt kívánnak venni.

A Kor-An '98 Kft. cégcsoportunk növénytermesztéssel foglalkozó társasága, ezért azon leendő hallgatók jelentkezését várjuk, akik a mezőgazdasági gépészmérnöki képzést választották.

A cégcsoport közel 1900 hektáron gazdálkodik, jelentős és egyre inkább a modern technológiát alkalmazó gépparkkal rendelkezik.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és a szemelyzet@szurotrade.hu e-mail címre történő eljuttatással lehet 2017. április 30-ig.

A jelentkezők kiválasztási folyamatban vesznek részt, melynek része egy személyes interjú lefolytatása is, ahol a pályázók a terület szakmai vezetőivel is találkozhatnak.

A kiválasztás során vizsgáljuk, milyen tanulmányi eredménnyel végezték el a középfokú tanulmányaikat, mennyire érdeklődőek és elkötelezettek a szakma iránt.

Várjuk a jövő szakembereinek jelentkezését a jelentkezési lap kitöltésével és 2017. április 30-ig a szemelyzet@szurotrade.hu e-mail címre történő eljuttatásával.

A jelentkezést követően a pályázókkal felvesszük a kapcsolatot a személyes interjú lefolytatása érdekében.


Letöltés: jelentkezési lap


ÁLLÁSLEHETŐSÉG

DUÁLIS KÉPZÉS