Terményfelvásárlás az egyedülálló terményszárító technológiával rendelkező Szuro-Trade telephelyein

2023. 01. 18.
Terményfelvásárlás az egyedülálló terményszárító technológiával rendelkező Szuro-Trade telephelyein

A Szuro-Trade cégcsoport 2022-ben is rugalmas és kiszámítható nyitvatartással és megújult terményszárító technológiával várja minden kedves korábbi és leendő partnerét. Környezettudatos szemléletünk és az innovatív megoldások iránti elkötelezettségünk eredményeként minden szárítótelepünkön egyedi komplex terményszárító technológiával történik a szárítás! Miért is egyedi a technológia?

A Szuro-Trade cégcsoport 2022-ben is rugalmas és kiszámítható nyitvatartással és megújult terményszárító technológiával várja minden kedves korábbi és leendő partnerét.

Környezettudatos szemléletünk és az innovatív megoldások iránti elkötelezettségünk eredményeként minden szárítótelepünkön egyedi komplex terményszárító technológiával történik a szárítás!

Miért is egyedi a technológia?

Mert fosszilis és más külső hőenergiaforrás nélküli zárt energetikai folyamatként kezeli a terményszárítás folyamatát, így elérhető vele a 100 %-os gázkiváltás!

MIÉRT ELŐNYÖS PARTNEREINK SZÁMÁRA EZ A TECHNOLÓGIAI ÚJDONSÁG?

MERT EZZEL A KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSSAL RUGALMAS ÉS VERSENYKÉPES ÁRAKAT TUDUNK TERMELŐINK SZÁMÁRA BIZTOSÍTANI A SZOLGÁLTATÁSI ÉS TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI OLDALON EGYARÁNT!

Cégünk a terményfelvásárlás mellett teljeskörű input anyag értékesítéssel áll partnerei rendelkezésére!